Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nakna ord

Nakna ord i natten.
Kan ge ringar på vattnet.
Tankarna vandrar runt.
Lätt och tungt om varandra.

Nakna ord i tanken.
Talar om hjärtats mödor.
De tunga tankar som lätt förträngs på dagen.
Trängs och längtar ut.

Ett isande skrik utan ljud.
Får tillslut en del lidande ut.
Tåren rullar på huden.
Det vill säga om ingen förbjuder.

Nattens mörka tystnad.
Ord får ljud i tystnad.
De porlar likt bäcken
Nakna orden har nu fått klädnad.

I sin klädnad de glatt ljuder under dagen.
På natten de vädjar om toner.
Nattens mörker väcker det vi på dagen så gärna döljer.




Fri vers av Sandra Dahlberg
Läst 357 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-08-02 03:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandra Dahlberg
Sandra Dahlberg

Mina favoriter
Falska Vatten.