Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Föräldraskap etc.


Hinna med
Göra rätt
Rätt val
Väga in
Trösta
Puffa på
Vara med
Vara borta

Syvende och sist:
Din hjärna och framförallt ditt hjärta är det enda att förhålla sig till




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-08-02 09:35



Bookmark and Share


  walborg
Jo - så är det - fin dikt
2018-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP