Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesiförsök... igen


I knagglig terräng
på ovana darriga ben
gör jag på nytt en utflykt i poesins snåriga men stundtals vackra skog

Jag följer stigen
vandrar på
Stannar vid en blomma
Ser en horisont

Kan en hare kan väl jag
Hoppa runt trots faror
Eftersom livet är viktigare än rädslan av att snubbla




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-08-02 09:41



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Rädslan handlingsförlamar.
2018-08-02

  walborg
Roligt och tankeväckande
2018-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP