Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Håll mig hårt..

Håll mig hårt
Älska mig mjukt
Ta emot mig
Se på mig när morgonen gryr
Följ efter mig när jag flyr
Torka min tår som finns kvar från igår
Stanna upp & se
Ta emot det jag dig vill ge
Inga toner kommer utan dig
Jag vill att du ska hålla älska mig
Håll mig hårt
Komponera en låt
Älska mig mjukt
Inget i vår kärlek blir sjukt
Ta emot mig när jag faller
Vill inte sitta bakom skuggans galler
Stanna upp
Se på mig
Jag har kommit för att älska dig...




Fri vers av veroniqa perzon
Läst 468 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-08-02 10:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

veroniqa perzon
veroniqa perzon