Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag tittade på dig där du sov i ditt hörn hängandes med huvudet

tanken slog mig vad jag skulle göra för dig så du reste dig från din smärta

men så kom jag på att sist jag gjorde det fick jag leva med det resten av mitt liv

hafrianus soaré, min ryggsmärta har härdat mig

men också frihets berövat min energi 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-08-10 09:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP