Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Runt runt som katten som jagar svansen


Runt runt och aldrig i mitten
runt runt som katten som jagar svansen

Sitter som jag gör i en ställning som vill upp
sitter och inget gitter

Väl uppe går fötterna mot nått
men hjärnan har ingen karta

Väl uppe är ändå bättre än nere
att vara nere, nere för räkning

Prio ett är ändå livet, att vara nöjd med stapplande steg
Prio ett är att ändå göra nått av det som fantasin målade upp igår

Livet är en omöjlig ekvation
eftersom livet inte kan räknas ut

i den stund livet kan räknas ut
upphör det att vara liv






Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-08-02 11:02



Bookmark and Share


  thyra
"Prio ett är att ändå göra nått av det som fantasin målade upp igår " Att famna dagen med drömmar är också en väg att gå. :) Fint skriftat!
2018-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP