Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nåd! Nåd!


Jakten på jublet!

Det blåser inte

var är nordvästen

kvävs i hettan

det är synd om

våra bönder

Det får man

väl tycka...!

Regnets broder

var är du?!

Ber om vatten

från himlen,

snart så!

 

 




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 167 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-08-02 12:10



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Senta.
2019-02-15

    ej medlem längre
Visst får man tycka så! Samma hetta vecka efter vecka gör ingen glad!
2018-08-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Vi är många som instämmer i din klagan! Måtte regn komma snart.
2018-08-02

  Marita Ohlquist VIP
Vi är i stort behov av livgivande vatten, måtte det komma snart!
2018-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy