Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild framställd i min dator!


Karmans bikt!

 

Stilla bidar jag tiden

Närvaron av de andra är obefintlig

 

Avgrunden spyr upp svettig odör

Frustrationen uppenbarar sitt oändliga gap

 

Bakom förljugna masker

Hånler den manipulerande drönaren

Larmar ohörd ut

 

Gallan spyr och svavlet osar

Slutet kommer som karmans bikt

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2018-08-02

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 237 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-08-02 13:41



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Starkt!!! Att betala igen för vidare utveckling . Går bara på ett sätt i ett Karma.
2018-08-08

  StinaJ VIP
Mörkt formar sig texten. Känslan av att vara förföljd och alltid utsatt. Människor kan vara så dömande.
2018-08-03

    ej medlem längre
Förr eller senare gör karman sitt. Inget ljus utan mörker. En härligt mustig och intensiv dikt!
2018-08-02

  DominiQueen
oh .... en ny mörk sida i Ditt fantastiska poetiska uttryck... Kanske författarjaget och fiktion eller så ansätts samvetet?
Hur som massa ljus och kärlek till Dig min vän. LoveShine /DominiQue
2018-08-02

  WyS VIP
Transformationen är nära! Ut med det du inte behöver och in med det som ger kropp och själ frid!
2018-08-02

  Blomma-Stjärna VIP
bra skildring av en stilla bidan under en tid av svek
2018-08-02

  Marita Ohlquist VIP
Stark text som väcker tankar och känslor!
2018-08-02

  Maiah VIP
Dramatisk text och mycket känsla som behöver komma ut!!
2018-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin