Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dribbla inte med sanningen

Den som dribblat för mycket med sanningen

får mycket svårt att få tillbaka sin trovärdighet

Den personen kan tala med hur många psykologer som helst

men inte få tillräcklig respons

och det är deras utsago som ligger till grund

för ersättningar i det sociala sjukersättningssystemet




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-08-02 14:00



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande!
2018-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP