Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild bearbetad i min dator!


Som en taktfull metronom

Som en taktfull metronom

Svingar du mig in i en gungandes känsla

 

Vågor av en kärleks törstande ström

Upplevelser som sträcker sig över tid och rum

 

Stillar hungern med blickar och beröring

Kysser evighetens kant

Förenar oss i djup erotisk dans

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2018-07-19




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 221 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-08-02 14:03



Bookmark and Share


  Cozma
Så vackert och fint formgivet!
Jag önskar vi alla kunde känna den gungande känslan lite oftare.
2018-08-07

  aol
Underbart skaldat om den djupaste känslan inom oss,
2018-08-05

  StinaJ VIP
Vackert och kärleksfull
2018-08-03

  Alysse VIP
Härlig kärlekslek
vackert och fint beskrivet
2018-08-03

    ej medlem längre
Kärlek och intimitet vaggar in oss i evigheten. Underbart och en särskild eloge till avslutningen!
2018-08-02

  Blomma-Stjärna VIP
hungrig, sugande och helt underbar - erotisk dans!
2018-08-02

  Marita Ohlquist VIP
Fin text om kärlek, värme och gemenskap!
2018-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin