Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilar i tystnaden





Emellanåt
tar jag en paus från vardagsbruset

vilar i tystnaden

då blir jag varse
det jag annars inte tänker på

hjärtats rytmiska slag
en glittrande regndroppe på ett strå
en nyckelpiga som vecklar ut sina vingar
mina tysta andetag

ovärderliga stunder
när jag är nära mig själv
och det som är runt omkring






Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 602 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2018-08-02 14:41



Bookmark and Share


  Feminaz
Fint fångat om själsvila.
2018-08-10

  Lottie Ålhed VIP
Stunder att hämta kraft ur! Fint skrivet
2018-08-03

  StinaJ VIP
Vackra fina tankar att vila i.
2018-08-03

  Gunnel Eriksson VIP
Tystnaden är värdefull men numera
sällsynt. Du har förstått att ta vara på den.


2018-08-03

  Respons VIP
Sådana stunder är viktiga!
2018-08-03

    Peter Söderqvist
En fin hyllning till tystnad, lyssnande och eftertanke.
2018-08-03

    ej medlem längre
En ömsint känsla av närhet och tacksam glädje över livet löper genom hela din text. Det är i just de stunderna vi känner oss som mest levande.
2018-08-02

  M.Eta
Stunder att njuta av. Fint.
2018-08-02

  Maria Sundelin VIP
Vi har alla våra sätt att få ny energi på
Kramar
2018-08-02

    ej medlem längre
du målar vackert
ögonblick utan seperation
när betraktaren blir
det hon är
2018-08-02

  Poeten Salvador VIP
Skön bild
2018-08-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint diktat om behövliga stunder för sig själv att njuta av och låta tankar flyga fritt.
2018-08-02

  Blomma-Stjärna VIP
"hjärtats rytmiska slag en glittrande vattendroppe på ett strå en nyckelpiga som vecklar ut sina vingar mina tysta andetag" - det nödvändiga sköna!
2018-08-02

  överlevaren VIP
Helt rätt, viktigt att stanna upp och leva i nuet.....
2018-08-02

  Blått Norrsken VIP
Så viktigt och fint att ge sig själv dessa stunder av närhet . Vackert skrivet. Bra!!!
2018-08-02

  Öknens Ros VIP
att stanna upp i stunden och bara njuta får människan i balans.
2018-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP