Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han mindes den där natten

Han mindes den där natten i november med det silvergnistrande singlandet av snökristaller i fullmånessken. Det var på fjorden. Han seglade. Han njöt. Han var ung.
Detta mindes han, när han nu på ålderdomen i en annan natt om sommaren lät seglen fånga månskensvind. Och han kände att han berusades också idag precis som då trots att det nu fanns intet av silver i luften men desto mera därav i hans hår.




Övriga genrer av Ingmar Hård VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-02 15:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP