Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Exempel på banan pekoral

I kärlekens ofattbara sus
jag skådar oändlighetens brus
I himmelska stjärnors ljus

Över kärlekens mysterium vilar en frid
i galaxernas eviga strid
finns en himmelsk gid

Evig lycka för mig
är att för alltid älska dig
på lyckans eviga stig

När döden skiljer oss åt
och kinden av tårar blir våt
mot evigheten stiger en himmelsk låt




Övriga genrer (Satir) av Kungskobran VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-08-02 17:14



Bookmark and Share


  Anya VIP
Träffande.
2018-08-03

    Sefarge VIP
Rätt in i pek- oral
Mästar(-innans)ens
Glödblödande gap!
;)
2018-08-02

  Viksten
Klockrent
2018-08-02

  Fulbergarn
kalas

2018-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP