Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårlängtan 9


H A I K U


Yrande nysnö
piskar ansiktet idag.
Vårblommor smeker.




Bunden vers (Haiku) av Poeten Salvador VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-03-05 08:45



Bookmark and Share


    Mim
En väldigt spartansk men fin Haiku, jag finner det sköra men vackra i Haikun.
2019-03-06

  Fulbergarn
som sagt en kontrast
här är det full vinter
och vår i förrgår
2019-03-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Fina kontraster i väder-haiku!
2019-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP