Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det går ju inte att tänka

Det går ju inte att tänka
att vågorna inte längre skall finnas där under kölen
och att skepparen inte längre skall hålla i sin kult.
Det går inte att tänka.
Även om vattnet är smult.
Så finns det inte.
Det finns inte.
Än.




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-02 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP