Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Du var där ~

Vi spelade sånger
där vi byggde en bro
av kärlek, vänskap, harmoni

ackorden blev till vacker samklang
tonerna liknade havets vågsvall
kändes som dyningar

vinden smekte min kind
eller var det kanske du?

 

© Ann V Åhs




Fri vers av Ann V Åhsberg VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-08-02 18:51



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Störtskön.
2019-09-07

  Lena K Nilsson VIP
Fint!
2018-10-12

    ADI Nehlin
Vackert vemod
2018-08-29

  Gunnel Eriksson VIP
70-talet eller? Fint.
2018-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Ann V Åhsberg
Ann V Åhsberg VIP