Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


små skepp



vandrade i dag över
en indigoblå himmel
allt andades frid och tystnad
medan skrattfåglarna
vinglade mellan grannarnas fönster
och de välklippta häckarna
som ömt kramade de morgontidiga
solstrålarna
ännu tidigare vräkte ÅSKAR ned
ett befriande regn över Esplanaden

som suckade tackade och log

färden mot kneget såg ett gäng tjurar
galopperade runt och brölade i ett sädesfält
det sönderbrutna stängslet till beteshagen stod vidöppen
förmodligen hade de en bålgeting på skinkan

vi arbetsmyror skakade på huvudet och skänkte
bondens söndertrampade fält en medlidsam tanke




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 254 gånger
Publicerad 2018-08-02 19:29



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
:)
2018-10-06
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP