Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sagor lever medan historia begravs vartefter den översätts.


Askungen var pervers


Objuden chockade hon alla på slottet med sin
erotiska exposé, hänförande grevens ende son
med vad som i århundraden kallats häxkonst

~ av egen utsaga trollslagen därtill av en god fé

själv åtnjutandes alla fablers mest diffusa form
av orgasm, helt utan minsta nyans att bry sig
om sin tillferdsställares önskan om detsamma



Byslampan som gjorde sig till sagornas princessa
visste vad hon ville och såg till at få sin vilja gjord


- och nedtecknad.





Fri vers (Fri form) av Dehoffryn
Läst 328 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-03 00:18



Bookmark and Share


  Dehoffryn

Studera ordet saga, sen fabel, legend och kanske historia så flyter det mesta ihop nånstans där horisonten suddar ut vederlagd fakta med översättning och forskning. Sen är vilken historia som helst vad som helst, allt beror på vem som gjorde vad.

Eller allt beror på så mycket mer. Läs lite och tänk efter.
2018-08-05

  Larz Gustafsson VIP
Gandhi var rasist.

"Moder" Teresa var en lögnerska.
2018-08-03

    Ordkonstnär
Alla sagor var från början för vuxna. Din bild föreställer Snövit dessutom.
2018-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Dehoffryn
Dehoffryn