Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tror han vet

Hur kan han tro
att hans nya volvo
har skapats genom
en lång utveckling
där ihärdigt samarbete
mellan välutbildade
engagerade människor
under ett och samma varumärke
specialiserade kompetenta
att bygga utvärdera
med vissa värden
och mål som styrmedel
där orden säkerhet
och kvalité ligger
i förgrunden
men även ordet risk
tydligt tolkas och formuleras

när det är solklart
och vetenskapligt bevisat
att hans bil har råkat bli
av sig själv

skruvar muttrar beslag
plåtar elektronik datorer
textiler alla olika material
som passade in i varandra
råkade hända som en slump
det bara rasslade till
och vips stod den där
säljbar och körbar




Fri vers av Petter Wingren
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-03 05:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren