Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntan på ...

 

 

 

dinglar i morgonsol

sakta rullar tåget in

dagen  mjukstartas




Fri vers av Rise Little One
Läst 239 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-08-04 16:17



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Nuet så fint!
2018-08-08

  Mona Nordkvist VIP
Så skulle man få börja varje morgon!

2018-08-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Finstämt i morgonstund!
2018-08-05

  Blomma-Stjärna VIP
ha det så bra i dagen!
2018-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One