Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nödutgång

Man kan undra
Varför

Mitt val var alltid passivt
Valde alltid det som brändes

Minst




Fri vers av Ellåtta
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-03 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ellåtta
Ellåtta