Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Många tankar i samma tanketräd!

Jag undrar varför jag ser mig som så hjälplös, Att medicin kan bota! Jag undrar varför mitt liv alltid kräver så STORA förändringar? Jag undrar ÄVEN varför jag tror att jag behöver förändring i mitt liv? Jag behöver en förändring därför att JAG INTE ÄR ETT TRÄD I SKOGEN!
Varför tror jag DESSUTOM, att jag är förskonad ifrån smärta?




Bunden vers av Mim
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-03 14:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim