Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


lyckliggörande

 

rytmen tonerna

öpnnar upp

bryter sig in

genom 

det fallande

skalet

 

lössläppta sinnen

befriar fötterna

mjukgör höfterna

släpper loss armarna

dansens klimax

lyckliggörande 

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2018-08-03 14:51



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
Härligt!!
2018-08-25

  M.Eta
Fin beskrivning av dans.
2018-08-06

  aol
Underbart sann är känslan som strömmar från skaldejaget,
2018-08-05

    Peter Söderqvist
Dansen och musiken som lyckligör är glädjande att läsa.
2018-08-03

  Blått Norrsken VIP
Du skriver med stor säkerhet . Bra!!!
2018-08-03

  Anya VIP
Åhh vilken härlig text och bild. Blir glad av din skapelse.
2018-08-03

    Sefarge VIP
Och tankar dras
Till tango i afton
-sol över Ålands
Havet?
2018-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP