Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Systemfel

När den anställde har

ett stort engagemang och tron på

möjlighet till förändring

blir hörd men inte lyssnad på

skapas en likgiltighet

för att stå ut på jobbet 

© Angela Bohlin




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-03-11 00:06



Bookmark and Share


    carinamnm
Mitt i prick!
2020-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP