Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våld i nära relation

Han ville visa Henne

att Hon inte kunde vara

trygg utan Honom

det Han inte förstod var 

att det var Han

... som var hotet

© Angela Bohlin




Fri vers (Fri form) av Angela Bohlin VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-11-10 02:56



Bookmark and Share


    Pernilla72
Våld är ingen vacker historia..
Efter upplevt våld i 17 år med en man som dessutom aldrig släpper henne
blir man för alltid skadad..
Men friheten är underbar.
En Psykopat förblir alltid en psykopat o söker hela hans livstid nya ”offer” ty
Han överlever inte Ensam.
Men hans falskhet o dolda agenda är ödesdiger.
Slutsumman blir kostsam.
Man förlorar sitt jag.

2018-11-21

    ej medlem längre
Träffande, enkelt men hårt som asfalt.
2018-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP