Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto Elvis.........2017/18


AKTIONSHUSET

 

med en pensel av finaste mårdhår

skriver jag en dikt till dig 

önskar jag hade vingar 

landade då på ditt fönsterbleck

berörande liv från början till slut

ändock såriga vingar

bär de oss till livets sista minut

att leva ska inte vara

att vistas i månglarnas paradis

där själar slumpas bort

av ett minne kort 

Nej vi ska gå över isar som inte brista

och glädjen ska där finna sin ro

i vårt lilla fågelbo

 

 

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-03 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP