Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sorg


till min dotter

Klättra upp på min rygg
jag skall bära dig
springa över höstens löv
höra ditt glada skratt än en gång





Fri vers av Broken Sword
Läst 175 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-03 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Broken Sword