Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


fattigdom


fattig är den som roar sig
på andras bekostnad
Är det nödvändigt vara
i anden fattig

varför inte krympa till något stort?

Det är bara den som är rik
som har råd med fattigdom
och den som hör rösten
till tystnad




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-03 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP