Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pierott

Pierrot
i sin
allt för
stora dräkt
dansar med
sin Colombina
snubblar på
byxben
för långa
skratten ekar

Colombina
faller i
Harlekins armar
han viskar
i hennes öra
följ med mig
min lilla duva

Pierott
fäller tårar
salta spår
av ränder
på vita
kritade kinder.




Övriga genrer av HenrysDotter
Läst 179 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-08-04 08:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HenrysDotter
HenrysDotter