Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människor solar

Människor solar i
naturens gula död
Blad faller gula ned,
gräset skriker gult
Himlen strålar
hatisk värme
på turistens giriga lemmar
Metrologer tar forskare
i hand, i dystert samförstånd
Ingen hör deras lågmälda tal
Medan du och jag fyller
på nästa års olycksbådande
värmebölja
med ytterligare en beställning
av en flygresa som lemlästar
världen vi lever i




Fri vers (Fri form) av Carl-Johan Bachofner
Läst 196 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-08-04 09:12



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
jag har inte flugit sen 1980. då till bromma från visby flygplats. det varett propellerflygplan som skakade som fan över eken.

2018-08-07

  Fulbergarn
precis
2018-08-05

  Viksten
Briljant skaldat
Angeläget
2018-08-04

  Den skrivande tysta
Så fantastisk bra och träffsäker.
2018-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Carl-Johan Bachofner
Carl-Johan Bachofner