Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aura av tystnad

Fjärilsvingar söker sig mot stjärnhimlen. Att samla mina minnen i en dröm på livets resa. Tårar av diamanter och hjärtat fyllt med saknad. Vi flyger tillsammans med vingar av bergskristall, då vi svävar över rikedomen där skatten är våra minnen.
Vi samlar dem i själens lagun som havets skatter till minnet av det som är vi. Ett sista farväl i sommarnatten. Då livets låga slocknat. Men den lågan kommer alltid finnas i mitt hjärta. Men saknaden. Saknaden är oändlig. Tårar i regnbågens prisma får dig inte tillbaka, men jag önskar, önskar att det vore så.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-04 09:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP