Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ovisshet


I hopp om

allt i hopp

om just intet


marken som

törstar krökta

spannmålsrader


de avtuppade

flygfäna asfalten

som blöder


infrastrukturen

springer läck

portabla luften sinar


kyldiskarnas

uppgivenhet

nätet sviktar


operationer

ställs in

infektionsrisken


patientsäkerheten

de uttorkade energi

bara till att andas


och... glaciär-

avsmältningen

medan du i ovisshet







Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-08-04 11:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Växthuseffekten når djupt ner i marken. Effektfullt hur du ställer vårt bekymmer om luftkonditionering mot glaciärer som smälter.
2018-08-08

  Öknens Ros VIP
samhällsfunktioner som sviktar och glaciärer som svettas.
2018-08-04

  Larz Gustafsson VIP
Att den här planeten är dömd till tillspillogivning är ett faktum. Det förutsades i profetiska skrifter för tusentals år sedan.
Människorna har varit behjälpliga i denna process. Vi sågar av den gren vi sitter på.
Men jorden är som sagt sparad åt eld. Det står faktiskt så i Bibeln.

2018-08-04
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP