Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Huvudbry

Huvudet är skört
se upp så det inte blir förstört
proppfullt av tankar
om sådana som klankar
tankarna dom maler
blir dina rivaler
och hjärnans vandaler
Lyft bort hjärnans skrot
befria från elände och hot
Lyft till nya höjd
så blir du glad och nöjd
skriv ljuvlig poesi
de sorgliga tiderna är då förbi





Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-08-04 11:36



Bookmark and Share


  HenrysDotter
Så sant! Bort,bort,med alla energitjuvar!
2018-08-04

  Fulbergarn
Precis exakt vad jag gjort idag

Snygg skaldat
2018-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP