Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att slå an en sträng!

Raggarsträng i koppen med kaffe.
Att slå an en sträng,
Att bara observera.
Att klappa raggarsträngen på magen...
Att vara värsta raggaren!
Livet går i Speed!
Livet Är, bara njut!
Av helheter och detaljer.
Att slå an en sträng...
Lev!
TÄNK!
Observera,
Tänk vad livet är fint ändå, trots raggarsträng!




Bunden vers av Mim
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-04 16:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim