Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En kort historia


Det café Sjöboden

Att vakna
In i livet

Att se att man kan
Uppleva igen

Är bra.




Fri vers av Federico Romano
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-04 18:23



Bookmark and Share


  SatansSon
det är perfa.
2018-08-12

  Lars Hedlin
JA Underbart!
2018-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano