Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där hav möter land

Inatt ska jag
sova
vid kanten
där hav
möter land
lyssna på
sångfiskens
hummel
flörtar i månsken
när strandvassen
tar sig
en stilla vals
i en ljummen bris
samla snäckor
och lyssna
på bruset
från ett annat
hav
långt där
borta
där alla
hav möts
vid kanten
mellan hav
och land.




Fri vers av HenrysDotter
Läst 147 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-08-04 19:55



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Fin rytm i den småsvalkande brisen.

Inget känns påtvingat utan smyger

fjäderlätt inpå en.
2018-08-04

  Fulbergarn
Jag tror jag följer med!
2018-08-04

  Viksten
Vackert
Hänförande
Tack
2018-08-04

  Larz Gustafsson VIP
Det vore underbart att sova där.
2018-08-04
  > Nästa text
< Föregående

HenrysDotter
HenrysDotter