Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dyker från bryggan

sträcker ut
blundar
klyver den blanka svarta ytan

glider
genom ljusets strålar
som söker sig ner i dunklet

hör havets dämpade sus
tar mjuka simtag under vattnet
svävar

befriad från tyngd




Fri vers av Mow Dean VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-08-04 20:41



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Skön läsupplevelse.
2018-08-11

  Börje Larsson
kul att du är tillbaka. har saknat dina bilder som förmedlar vardagsnära känslor så glasklart att de även innehåller ett större djup....
2018-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Mow Dean
Mow Dean VIP