Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Detta är en sanning idag!

Om en tidning skulle heta Mina texter, och du inte visste vem jag var!
Typ, knappast någon kändis, hur anonym skulle inte den tidningen vara?




Bunden vers av Mim
Läst 120 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-04 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim