Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vacker som solens röst


ord som kan sitta
grensle över en svala
vågor som krossas
mot klippor av bokstäver
döljande moln av jag

skavfötters
med utsikten mot viken
sover min varg
och en klocka slår
i ditt ljusa bröst





Fri vers av Göran P Rödholm
Läst 188 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-08-04 21:31



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
"skavfötters
med utsikten mot viken
sover min varg"

Snyggt!!
2018-08-19

  Viksten
Fantastiskt fint skrivet
2018-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Göran P Rödholm
Göran P Rödholm