Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN PSYKIATRISKA BIBELN DSM ( II )

Är Dsm-katalogens kränkningar av människor demokratiskt rättsliga och lagliga,där den ständigt angriper solitära individuella personer med sina diagnoser.

Människor som faktiskt är unika individer vars egenartade begåvningar är rena skattkistan för mänsklighetens intellektuella utvecklande och medvetande.

Istället förklaras dessa som schizoida personlighetsstörningar, autistiska narcissister som icke kunna anpassa sig socialt i gemenskap med andra i landet "allaslikavärde" utan hemfaller istället åt landet "allasolikavärde"

I denna psykiatriska bibel framställs ensamma människor som psykiskt sjuka,när faktum istället säger att vissa ensamma människor blir sjuka av mänskligt umgänge och trivs därför bäst i sällskap med sig själva.

Är solitära människor ett hot mot samhället och isåfall hur ?

För det mesta verkar det som de socialt anpassade individerna utgör en fara både för sin egen existens och andras.

Dsm är alltså den måttstock på vad homo sapiens är,där ingen människa alls tycks vara normal,i vilket begreppet normal tycks tappat bort sig i den civiliserade utvecklingens teknologi,där ingenting är normalt.

Allt naturligt är normalt och allt onaturligt är onormalt.

Psykiatrin skulle må bra av att istället studera Darwins "The origin of species"
*




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 188 gånger
Publicerad 2018-08-04 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP