Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PRIDE drog genom Stockholm i dag


i dag drog en rekordstor Pride-parad med 45.000 deltagare genom centrala Stockholm. all heder åt deras röst som HBTQ-personer de ger insikter om livets möjligheter. bland deltagare uttryckte de med härligt engagemang alla människors lika rättigheter och visade det med glädje och ett otroligt kämpahumör.

de informerade även om hur människor nyttjar deras plattform för egen förtjänst och inte av idealism - och i det här fallet möjligheten till en stor förtjänst - ingen grindslant precis Money rules the World. skamligt utnyttja grupper som i vardagen inte alltid betraktas med öppna händer och gott hjärta.
en stor fattigdom inte värdigt ett land som vårt.

de poängterade att de själva införskaffat kontakter med öppet sinne för alla människors rätt leva sitt liv utan ett pekfinger i ögat.


på samma sätt är det när vi skriver. vi måste dagligen hävda vår yttrandefrihet. utgå från vår egen röst och inte låta andra styra. vad är vi annat då än en arm posör.
den som inte vill läsa oss behöver inte. vi stänger av informationskanaler när vi inte vill höra eller se vad som händer. men ett som är säkert det medför stora risker att blunda. grannen kan ju vara den efterlyste för överfallet på din vän.


men allra viktigast är att valet är helt och hållet ditt och att du inte låter dig skrämmas styras mot en sanning som inte är din!







Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av morgonstjärna VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-04 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP