Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


skäMd

 

 

 

The eagels cry 

Mans unnecessary wars

Is wasted meat

 



Bunden vers (Haiku) av Yrre VIP
Läst 439 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-08-05 00:24



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ja, t ex Hamas ständiga terror mot Israel.
2018-08-05

  morgonstjärna VIP
makabert men snyggt! :)
2018-08-05

  morgonstjärna VIP
visst är det
fred på jorden?

stort och viktigt!

2018-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP