Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snack med flarran

Jag har dig i näven, men familjen långt borta.
Valde jag fel som dig ej ville offra?

Du har gett mig en glädje, förmildrande värme, burit mig genom skit och elände.

Men bryr jag mig om dig, saknas du mig. När jag bläddrar i album där jag inte vill se dig.

Jag ser bara lyckan av vad som har skett, du hjälper mig att se det på vårt sätt.




Fri vers av Hultarn
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-05 01:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hultarn

Senast publicerade
Snack med flarran
Kom!
* Se alla