Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fattigdom med fransar. (Tåren Fitta)

 

 

fattigdom med tofsar är när

  i stället för förlåtelse, lämnar vi.

för att vi ska döma istället för att veta.

för att vi hatar, istället för att älska.

  för att vi har livet, men vi lever inte.

för att vi lyssnar, eller vi läser, men vi förstår inte.

för att vi ser, men vi ser inte.

för att vi har känslor, men vi uttrycker inte det.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-05 04:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP