Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varsågod och sitt ner och vänta på din tur

Avstängda känslor.
Asfalterade hjärtslag.
Lömsk ångest äger.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-05 07:55



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Bra formad haiku
2018-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP