Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kärlek är befäst

Kråkan kraxade till fanfar!
Lagom till att kärleksringar
byttes vid skogskärnens rand
Kyssen förseglades av koltrastens
passionerade serenad
Ömma ord till pärlande dryck
Jubel i skogen, en kärlek
är befäst!
Tack träden, tack kråka,
tack koltrast för ert vittnesmål!
För vi båda tror på ömma löftet




Fri vers (Fri form) av Carl-Johan Bachofner
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-05 08:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl-Johan Bachofner
Carl-Johan Bachofner