Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Existens

Är stjärnorna en tillvaro som släpper igenom ljuset?

Den från andra sidan av vårt mörker

En gudomligt bedårande värld av ljus och tillvaro

bortom tid...bortom rum. 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-08-05 09:10



Bookmark and Share


  aol
Ja underbart skaldat,
2018-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP