Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ÄNTLIGEN



hör vi svaga andetag
en frisk fläkt drar genom själen
över hela vårt förtorkade land
så länge har vi känts
även strandens klitter blev till sand
äntligen känner vi vind i nacken
regn förvandlar jorden
nu ser vi höstens ömma hand sluta
om allt vi lånade
lövens rodnande kind
bäddar trädets fot i drömska
allt blir stilla och sover
men snart har det flyende ljuset
återvänt





Fri vers (Prosapoesi) av morgonstjärna VIP
Läst 407 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-05 11:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP