Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men hallå!

Yohoooo!

Kolla kolla!

Här är jag!


Men
Hallå!!!!


Din totala
Ignorans

Tyder


Total avsaknad

Av
Smak





Fri vers av Cozma
Läst 242 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-08-05 12:14



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ljudligt och stark i känslan
2018-08-08

  SatansSon VIP
håller med. du är sexig.
2018-08-07

  Tomas Karlsson VIP
Elegant! :-D
2018-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Cozma
Cozma