Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad IV

dagen du försvann
du var nära men oändligt långt borta
din närvaro nu bara som skärvor av krossat glas
frånvaron, vakuumet ingen kunde fylla, total




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 439 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-05 14:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP